Úvod » Ročník 2014

Účastnický rekord bude překonán! Přihlášeno je již čtrnáct týmů

publikováno 13.06.2014

Kostelec n. H. - Zájem nad očekávání! Třetí ročník letního mezinárodního ženského turnaje Hanácká kopačka, který pořádá oddíl FC Kostelec na Hané, registruje nebývalý zájem ze strany účastníků. Do startu prvního zápasu zbývá více než měsíc a již teď je jisté, že bude překonán účastnický rekord! „Zájmem o start na našem turnaji jsem mile překvapen. V předchozích dvou letech se startovní listina plnila velmi pomalu. Tentokrát byly reakce prakticky okamžité po rozeslání pozvánek,“ informuje ředitel turnaje Zdeněk Vysloužil.

Organizátoři se rozhodli, že v letošním ročníku bude počet účastníků limitován maximálně číslovkou osmnáct. „První rok bylo deset, loni dvanáct, letos bychom si troufli na osmnáct týmů,“ potvrdil Stanislav Píchal, předseda pořádajícího FC.

Novinkou letošního ročníku bude změna rozměrů branek. Místo házenkářských, se tentokrát budou holky trefovat do větších, určených pro přípravky a žáky. „Máme k dispozici tři sady branek o rozměrech 2x5 metrů. Přizpůsobíme tomu samozřejmě i rozměry hřiště, které bude širší než v minulosti. Odpadne nám tak jedna starost s půjčováním, i když s krumsínskými kamarády nebyl v tomto ohledu žádný problém,“ vysvětluje důvody Standa Píchal.

„Ohledně reakce týmů není také potíž. Už v průběhu loňského turnaje jsem se všech účastníků na tuto možnost ptal a nikdo se nevyjádřil proti. Alespoň bude padat více branek,“ usmál se Zdeněk Vysloužil.

Obhájce přihlášen! Loňský vítěz z Trebišova se sice v průběhu roku přestěhoval do Michalovců, ale na Hanou opět dorazí a areálem bude znít libozvučná vychodniarština!

Turnaj se koná o víkendu 19.-20. července a ve startovní listině zatím figurují následující týmy: Horní Heršpice A+B, Komety Brno, Jablonec n./N., Kotouč Štramberk, TJ Sokol Mostkovice, FC Kostelec n. H., DFK Mnichovo Hradiště, FK Jehnědí, SK Zámrsk, FK Nové Sady, TJ Valašské Meziříčí, MFK Michalovce a UJO TEAM. „Výše zmíněná družstva se už závazně přihlásila. Zbývají tak už jen čtyři volná místečka, a jsem přesvědčen, že budou v nejbližších dnech obsazena. Předběžný zájem registrujeme například ze slovenské Myjavy, v kontaktu jsme i s několika výběry z jihu Moravy,“ uzavírá prvotní informaci o Hanácké kopačce Zdeněk Vysloužil.

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Hanácká kopačka 2017 rozlosována!
Vzhledem k peripetiím s počtem přihlášených družstev, jsme museli čekat až do nejposlednějšího možného termínu. Nakonec čítá startovní pole letošního ročníku osm týmů. V účastnické listině nefiguruje trojnásobný vítěz Lokomotiva Horní Heršpice, ani tradiční medailista z východního Slovenska. Z nejtradičnějších a nejúspěšnějších účastníků tak zůstaly pouze Nové Sady. Nechybí ovšem ani brněnské Komety nebo Valmez letos startující pod hlavičkou FC Vsetín. Rozhodně se je tedy opět na co těšit.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Kdo vyhraje ročník 2017?

  Vsetín
4 (40,0%)

  Nové Sady
3 (30,0%)

  Komety
1 (10,0%)

  Morgan team
1 (10,0%)

  Bukvice
0 (0,0%)

  Držovice
0 (0,0%)

  Štramberk
1 (10,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery