Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Ročník 2014

Poháry holkám zajistil starosta. Lukrativní ceny jsou už na cestě!

publikováno 25.06.2014

Kostelec n. H. - Ženský fotbalový svátek je za dveřmi. V posledním červnovém týdnu, se řádně rozhýbalo dění okolo přípravy mezinárodního ženského turnaje Hanácká kopačka. Stále prestižnější klání se chystá na svůj třetí ročník a organizátoři věří, že svým rozměrem předčí dva předešlé. „Každoročně vyhlašujeme, že kompletní startovné investujeme do cen. Nejinak tomu bude i tentokrát,“ informuje ředitel turnaje Zdeněk Vysloužil.

Fandí i starosta

Záštitu nad letošním ročníkem převzal Ladislav Hynek, starosta města Kostelec na Hané, jenž má sám bohatou sportovní minulost a proto mu dění v jeho rodném městě není lhostejné. „Spoustu let jsem fotbal sám hrál a mám povědomí, co se v klubu děje. Rád podpořím i ženskou aktivitu. Jako starosta města bych chtěl podpořit všechny podobné akce, které se přímo konají v našem Kostelci,“ prozradil Ladislav Hynek a dodal: „Mám reference o předchozích ročnících a jsou veskrze kladné. Jedná se o mezinárodní a dobře organizovanou akci, navíc se vzrůstajícím věhlasem. Věřím, že se bude jednat o tradiční červencovou akci v Kostelci na Hané.“

Díky jeho osobě se mohou děvčata těšit na velmi hezké poháry, trofeje a medaile pro nejlepší týmy a jednotlivce. „Věřím, že některou z těchto cen získají i naše kostelecká děvčata, kterým samozřejmě fandím. Doufám, že se jim budou líbit,“ s úsměvem uzavřel Ladislav Hynek. 

Vítězný tým se má nač těšit

Obdobně jako v předcházejících letech, se i letos může vítězný tým těšit na kompletní sadu značkových dresů firmy Adidas. „Samozřejmě, že to není jediné ocenění, ze kterého se může budoucí vítěz těšit. Ti kdo už u nás byli, ví, že s prázdnou neodjede nikdo,“ usmívá se Stanislav Píchal, prezident pořádajícího FC Kostelec na Hané a dodává: „Zkrátka nepřijdou ani další semifinalisté. Obdrží značkové sportovní tašky, míče a rozlišovací dresy.“

Ocenění se dočkají i nejlepší individuality jako střelkyně, hráčka a brankářka. Jelikož se jedná o ženský turnaj, speciální komise složená ze zkušených odborníků bude vybírat i tři podle jejich názoru nejhezčí hráčky. „Vybírání miss turnaje je vždy hodně složitou procedurou. Každý muž má svůj osobitý vkus a v takovém množství krásných děvčat, je to opravdu těžko rozlousknutelný oříšek,“ culí se turnajový ředitel Vysloužil.

Blíží se uzávěrka

Turnaj, který se koná 19.-20. července má zatím čtrnáct oficiálně přihlášených týmů. Uzávěrka je v pondělí 7. července a organizátoři doufají, že minimálně dva další výběry ještě do losovacího osudí přidají. „Uvidíme. Myslím, že ještě někdo zájem projeví. Kapacitní strop jsme si určili na osmnáct, ale není to dogma. Hlavní je, aby vyšlo počasí,“ uzavírá Zdeněk Vysloužil.

Startovní listina zatím eviduje následující týmy: Horní Heršpice A+B, Komety Brno, Jablonec n./N., Kotouč Štramberk, TJ Sokol Mostkovice, FC Kostelec n. H., DFK Mnichovo Hradiště, FK Jehnědí, SK Zámrsk, FK Nové Sady, TJ Valašské Meziříčí, MFK Michalovce a UJO TEAM.

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Hanácká kopačka 2017 rozlosována!
Vzhledem k peripetiím s počtem přihlášených družstev, jsme museli čekat až do nejposlednějšího možného termínu. Nakonec čítá startovní pole letošního ročníku osm týmů. V účastnické listině nefiguruje trojnásobný vítěz Lokomotiva Horní Heršpice, ani tradiční medailista z východního Slovenska. Z nejtradičnějších a nejúspěšnějších účastníků tak zůstaly pouze Nové Sady. Nechybí ovšem ani brněnské Komety nebo Valmez letos startující pod hlavičkou FC Vsetín. Rozhodně se je tedy opět na co těšit.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Kdo vyhraje ročník 2017?

  Vsetín
4 (40,0%)

  Nové Sady
3 (30,0%)

  Komety
1 (10,0%)

  Morgan team
1 (10,0%)

  Bukvice
0 (0,0%)

  Držovice
0 (0,0%)

  Štramberk
1 (10,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery