Úvod » Ročník 2014

Hanácká kopačka hlásí šestnáct týmů. Turnaj zná svůj los!

publikováno 12.07.2014

Kostelec n. H. - Víkend ve znamení ženského fotbalu se nezadržitelně blíží. Třetí ročník mezinárodního turnaje v malé kopané žen - Hanácká kopačka registruje šestnáct přihlášených družstev. Organizátoři z Kostelce na Hané jsou se zájmem spokojeni a slibují, že se účastníci mají na co těšit. „V předchozích dvou letech jsme si nasadili laťku hodně vysoko a jsme si toho vědomi. Doufáme, že i tentokrát budou holky na našem turnaji spokojeny,“ usmívá se Zdeněk Vysloužil, ředitel turnaje.

Diskotéka i wi-fi

Zárukou hladkého průběhu každé podobné akce je především přízeň počasí, ale samozřejmě také bezproblémová organizace a příjemné prostředí. „Jsme opět o rok zkušenější. V areálu stále něco vylepšujeme a zvelebujeme. Naším krédem je od začátku, aby se u nás děvčata cítila dobře. Budeme se jim opět snažit v rámci možností vyjít ve všem vstříc,“ říká Stanislav Píchal, prezident pořádajícího FC.

Slečny fotbalistky se tak opět mohou těšit na sobotní diskotéku se svým oblíbeným DJ a stejně jako v minulém roce mohou využívat po celou dobu konání turnaje bezplatné wi-fi připojení. „Diskotéku zajišťuje opět stejný hudebník. Holky si ho vyžádaly, jsou s ním spokojeny. Připojení na internet pak opět poskytuje firma PL-NET,“ prozradil Vysloužil.

Hodnota cen opět navýšena

Za své sportovní výkony se mohou děvčata v kopačkách těšit také na zajímavé odměny. PO loňské úspěšné spolupráci se organizátoři opět dohodli na spolupráci s firmou TEAMSPORTS. „Jedná se o oficiálního zástupce několika vyhlášených značek, ale především ADIDASU. Právě od téhle renomované firmy bude většina cen, jejichž hodnota se pohybuje okolo dvaceti tisíc,“ říká turnajový ředitel a dodává: „Také poháry, medaile a plakety, které nám zajistil kostelecký starosta Ladislav Hynek, se budou stoprocentně líbit.“

Vedle oficiálních ocenění nejlepších týmů a jednotlivců bude vyhlášeno ještě několik speciálních cen. „Nebudu ale předčasně nic prozrazovat, jedná se o překvapení,“ mrká Vysloužil.

Herní model má svou konečnou podobu

K datu 7. července, kdy byla oficiální uzávěrka pro přihlášení do turnaje, figurovalo ve startovní listině šestnáct přihlášených družstev.

Jedná se o následující týmy: Horní Heršpice A+B, Komety Brno, Jablonec n./N., Kotouč Štramberk, TJ Sokol Mostkovice, FC Kostelec n. H., DFK Mnichovo Hradiště, FK Jehnědí, SK Zámrsk, FK Nové Sady, TJ Valašské Meziříčí, MFK Michalovce, UJO TEAM, TJ Spartak Valašské Klobouky a TJ Sokol Drahanovice. „Snažili jsme se o co možná nejspravedlivější herní systém. Týmy jsme rozdělili do tří skupin, dvou pětičlenných a jednu se šesti účastníky. Postup do dalších bojů si zajistí patnáct družstev, nejlepší dva týmy z každé skupiny postupují přímo do čtvrtfinále, zbytek se popasuje v osmifinále. Ze čtvrtfinálových skupin vykrystalizuje semifinálové kvarteto,“ říká Vysloužil a doplňuje: „Záměrem bylo, aby si každý tým zahrál minimálně pět zápasů. Až na jednu výjimku čeká na děvčata minimálně šest utkání.“

Turnaj se koná ve sportovním areálu FC Kostelec na Hané v sobotu a neděli 19.-20. července. Výkop prvního zápasu je naplánován na desátou hodinu ranní. Záštitu nad turnajem převzal Ladislav Hynek, starosta města Kostelec na Hané a generálním partnerem je Olomoucký kraj.

KOMPLETNÍ ROZLOSOVÁNÍ KE STAŽENÍ ZDE

PROPOZICE KE STAŽENÍ ZDE

SOUPISKA KE STAŽENÍ ZDE

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Hanácká kopačka 2017 rozlosována!
Vzhledem k peripetiím s počtem přihlášených družstev, jsme museli čekat až do nejposlednějšího možného termínu. Nakonec čítá startovní pole letošního ročníku osm týmů. V účastnické listině nefiguruje trojnásobný vítěz Lokomotiva Horní Heršpice, ani tradiční medailista z východního Slovenska. Z nejtradičnějších a nejúspěšnějších účastníků tak zůstaly pouze Nové Sady. Nechybí ovšem ani brněnské Komety nebo Valmez letos startující pod hlavičkou FC Vsetín. Rozhodně se je tedy opět na co těšit.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Kdo vyhraje ročník 2017?

  Vsetín
4 (40,0%)

  Nové Sady
3 (30,0%)

  Komety
1 (10,0%)

  Morgan team
1 (10,0%)

  Bukvice
0 (0,0%)

  Držovice
0 (0,0%)

  Štramberk
1 (10,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz