Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Ročník 2014

Mezinárodní turnaj reprezentuje region. Organizátoři děkují za podporu a důvěru

publikováno 26.07.2014

Kostelec n. H. - Turnaj táhne! Rok od roku se stává ženský mezinárodní turnaj Hanácká kopačka populárnějším. Důkazem je nejen vzrůstající podpora partnerů, ale i stále větší návštěvnost. „Pokud mohu srovnat s předcházejícími ročníky, tak mohu tento fakt jen potvrdit. Ti, kteří nás podporují od začátku zůstávají, a další se přidávají. V neděli pak na vyvrcholení turnaje dorazila i spousta diváků,“ usmívá se spokojeně Zdeněk Vysloužil, ředitel Hanácké kopačky.

Bez kraje by to nešlo!

Nejvýznamnějším a také největším sponzorem kostelecké akce, je od prvopočátku Olomoucký kraj. „Bez toho by to nešlo. Každý, kdo něco podobného dělá, moc dobře ví, že náklady na pořádání sportovní akce takového rozměru něco stojí. My jsme za přízeň Olomouckého kraje moc vděční,“ říká Vysloužil a dodává: „Snad děláme regionu dobrou reklamu.“ O tom, že se kraj o vynaložené prostředky zajímá, svědčí i osobní účast 1. náměstka hejtmana Olomouckého kraje Aloise Mačáka na nedělním vyvrcholení, jenž navíc přivezl i speciální cenu pro nejmladší hráčku celého turnaje.

 Alois Mačák s nejmladší hráčkou Terkou Ohlídalovou

Přidalo se i město

Letos se poprvé zařadilo mezi partnery Hanácké kopačky i město Kostelec, přesněji řečeno sám jeho starosta Ladislav Hynek. „Pan starosta převzal nad kláním generální záštitu. Zajistil veškeré trofeje pro nejlepší týmy a hráčky. Osobně pak po oba dny v areálu dění sledoval,“ prozradil turnajový ředitel. „Fantastická úroveň i atmosféra! Klobouk dolů před holkama. Odehrát v tak tropickém počasí, takové kvantum zápasů - smekám! Líbila se mi i organizace,“ říká Ladislav Hynek a dodává: „Každá investice, která jde do sportu a mladých lidí je dobrá. S mojí podporou můžete počítat i v příštím roce!“

Zajímá se i svaz

Dalším důkazem, že se o fotbalové dění v regionu zajímají i ti nejvyšší, svědčí osobní účast Milana Elfmarka, předsedy Okresního fotbalového svazu Prostějov. Nechyběl ani šéf  okresních rozhodčích Karel Kubalák a na sličná děvčata v kopačkách přijel hodit oko i renomovaný trenér Karel Trnečka. „Navíc jsem v areálu zahlédl celou spoustu regionálních fotbalistů a trenérů. Snad jsme trochu ženský fotbal propagovali a po Kostelci a Mostkovicích se v dohledné době někde na Prostějovsku zrodí i další ženský výběr,“ přeje si Vysloužil.

Hold ´bezejmenným´

Nošením dříví do lesa by byla chvála těch, kteří pomáhají s organizací. Navenek jsou vždy vidět jen ředitelé nebo prezidenti, ale ti, kteří dělají dobrý turnaj, jsou mnohdy neprávem nedoceněni. „Z tohoto pohledu se budu jako každý rok opakovat. V Kostelci se okolo fotbalu pohybuje úžasná parta lidí. Každý ví, co má dělat, rád a nezištně pomůže. Jmenovat je všechny nebudu, protože bych stoprocentně na někoho zapomněl. Odvedli ale naprosto bezkonkurenční práci,“ děkuje Vysloužil a doplňuje: „Jako příklad uvedu jen Mojmu Drápala. Celé dva dny nosil sám od sebe, ke hřištím plné kýble s vodou, aby se holky mohly osvěžit… A takových případů ochoty a obětavosti by se našla celá řada. Já před tou partou hluboce smekám!“  

Rozhodčí se nikdy nezavděčí

Samostatnou kapitolou jsou vždy rozhodčí. Tentokrát jich na turnaj dorazilo šest a počínali si dobře. Samozřejmě, že vždycky, když se prohraje, tak za to můžou muži s píšťalkou, jiné už to nebude. Žádných zlomových přehmatů se však nedopustili a turnaj si užili stejně jako hráčky. „Já k nim nemám co dodat. Většinu těch kluků znám osobně a jsou naprosto v pohodě. Hanáckou kopačku berou jako pohodový víkend s fotbalem, ne jako výdělek. Odřídili v tom horku sedmačtyřicet zápasů a žádný protest nikdo nepodal,“ informuje Zdeněk Vysloužil a dodává: „Nejlepším důkazem toho, že do Hanácké kopačky patří, je fakt, že se celý víkend normálně pohybují mezi všemi týmy, sedí mnohdy u jednoho stolu. Zůstávají i na diskotéku, normálně se baví. Nikdo je nebere jako něco extra.“

Poděkování za objektivní rozhodování patří šestici mužů: Jiří Němec, Radek Fojtek, Adam Horák, Roman ´Roora´ Přikryl, David Kopecký a Ondřej Zika.

                         PARTNEŘI HANÁCKÉ KOPAČKY 2014

HLAVNÍ PARTNER

                                     OLOMOUCKÝ KRAJ  - http://www.kr-olomoucky.cz/

 

VÝZNAMNÍ PARTNEŘI

 

PMP PROSTĚJOV s.r.o. (výroba plastových oken, hliníkových oken a dveří) - http://www.pmpprostejov.cz/

AUTOBUSOVÁ DOPRAVA FRANTIŠEK KONEČNÝ - http://www.autobusykonecny.cz/

ČESKÁ ODŠKODŇOVACÍ s.r.o. (výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona)

SEZAKO s.r.o. (čištění a monitorování kanalizací/práce se sacími bagry) - http://www.sezako.cz/

STAV-KOVO, s.r.o. (zakázková kovovýroba)

JACQUELIN COLLECTION (vlasová bižuterie, doplňky)

OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ PROSTĚJOV - http://www.ofsprostejov.cz/

 

GENERÁLNÍ ZÁŠTITA

 

Pan Ladislav HYNEK, starosta města Kostelec na Hané -  http://www.kostelecnh.cz/

 

ZÁŠTITA

 

Poslanec Parlamentu ČR ing. Radim FIALA - http://www.radimfiala.cz/

 

OBCHODNÍ PARTNEŘI

PIVOVAR ČERNÁ HORA, a.s. - http://www.pivovarcernahora.cz/

TEAMSPORTS (velkoobchod sportovního zboží a potřeb) - www.team-sports.cz/

PLnet s.r.o. (bezdrátový internet) - http://www.plnet.cz/

 

DALŠÍ PARTNEŘI

WOODCOTE CZ, a.s. (stavební centrum) - http://www.woodcote.cz/prodejny/woodcote-cz-a-s-prostejov

ČERPADLA KOPRO s.r.o. (čerpadla, vodárny, ing. Jaroslav Šťastný) - http://www.kopro.cz/

Smart Capital - http://www.smartcapital.cz/

Schiedel, s.r.o. (komínové systémy) - www.schiedel.cz

 

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

 

TÝDENÍK Prostějovska (http://www.itydenik.cz/zpravy/obrazem-hk-14-vitezna-trofej-se-premierove-stehuje-do-brna-prostejovsky-region-na-medaile)

PROSTĚJOVSKÝ Deník (http://prostejovsky.denik.cz/sport_region/)

TV ZZIP s.r.o. (http://www.zzip.cz/?loadsec=pv)

Prostějovský VEČERNÍK (http://www.vecernikpv.cz/sport/fotbal/7362-treti-rocnik-hanacke-kopacky-prinesl-jiz-tretiho-viteze)

 

 

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Hanácká kopačka 2017 rozlosována!
Vzhledem k peripetiím s počtem přihlášených družstev, jsme museli čekat až do nejposlednějšího možného termínu. Nakonec čítá startovní pole letošního ročníku osm týmů. V účastnické listině nefiguruje trojnásobný vítěz Lokomotiva Horní Heršpice, ani tradiční medailista z východního Slovenska. Z nejtradičnějších a nejúspěšnějších účastníků tak zůstaly pouze Nové Sady. Nechybí ovšem ani brněnské Komety nebo Valmez letos startující pod hlavičkou FC Vsetín. Rozhodně se je tedy opět na co těšit.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Kdo vyhraje ročník 2017?

  Vsetín
4 (40,0%)

  Nové Sady
3 (30,0%)

  Komety
1 (10,0%)

  Morgan team
1 (10,0%)

  Bukvice
0 (0,0%)

  Držovice
0 (0,0%)

  Štramberk
1 (10,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery