Úvod » Ročník 2014

OHLASY SEMIFINALISTŮ HK-14

publikováno 30.07.2014

Jak je dobrým zvykem, tak jsme se na závěr zeptali zástupců nejúspěšnějších družstev, na jejich názor na právě skončený turnaj. Z pohledu organizátorů nás těší, že se jednalo veskrze o pozitivní ohlasy.

Tomáš LODER (Horní Heršpice): „Chtěli jsme přijet už loni, ale křížilo se nám to s plážovým fotbalem v Sokolově, kam jezdíme pravidelně. Letos se nám to nekrylo, tak jsme přihlásili áčko i béčko. Byli jsme spokojení. Organizace bezproblémová, vyšlo počasí. V Kostelci jsme se setkali s příjemným prostředím, stihli jsme se vykoupat, večer zábava. Brali jsme to jako utužení kolektivu na startu přípravy před novou sezónou. Z naší strany maximální spokojenost.

K výsledkům řeknu tolik. Nechci dělat frajera, ale od začátku jsme patřili k favoritům. Pokud bychom nepostoupili mezi čtyři, bylo by to překvapení. Výsledky hovoří za vše, ale jedná se o výsledek naší dlouhodobé práce. Holky jsou pohromadě čtyři roky a je to především zásluha jejich přístupu a píle. Na hřišti si to vybojovaly samy. I kdybychom ale nevyhráli, tak bychom byli spokojení. Od diváků přes rozhodčí, se nám tu líbilo.

Jediná škoda je, že nedorazily ty dva přihlášené týmy. Je to škoda vůči soupeřům i organizátorům. Celkově musím říci, že dávám turnaji jedničku. Ať už se týká organizace, tak i sportovní úrovně. Za rok určitě přijedeme, chtěl bych to brát jako start přípravy na novou sezónu.“

Marcela MÍŠELNICKÁ (Nové Sady): „Musím uznat, že po sportovní stránce byly Horní Heršpice vynikající. Potkaly jsme se s nimi už ve skupině a počítaly jsme s tím, že budou ve finále. Nejlepší tým, který zde doposud startoval.

My jsme měly největší motivaci v semifinále s Michalovcemi. Měly jsme jim po loňsku co vracet! Je to už taková zdravá rivalita s nimi. Slovenský kolega mi při loučení říkal, za rok vám to vrátíme. (smích)

Letos nám chybělo několik zkušených hráček, troufnu si říci, že kdybychom zde byly kompletní, tak bychom vyhrály. Mladé holky se ale o šanci porvaly a nasbíraly zkušenosti.

S druhým místem jsme ale spokojeny, stejně tak s organizací turnaje. Jako každoročně byla vynikající. Kostelec je bezkonkurenční, lepší turnaj neznám! Navíc máte vždycky i extrémně dobré počasí.

Příští rok bychom potřebovaly vyhrát dresy, balóny i tašky už máme. Objednejte modrou barvu!“ (se smíchem hází rukavici konkurenci)

Stanislav LUKČÍK (Michalovce): „Letos jsme měli trochu smůly. Zkrátka se to oproti loňsku otočilo. To jsme měli zase kopec štěstí. Myslím ale, že děvčata zahrála pěkně. V semifinále jsme daly tři góly a prohráli jsme 1:2…

Na družstvu je vidět, že herně zraje. Letos jsme měli tři pětky, tu třetí tvořily nejmladší dívky, ale dostaly šanci se ukázat.

Heršpice vyhrály zaslouženě, byly opravdu nejlepší. Letos bylo opět kvalitnější obsazení. Už jen naše základní skupina byla nabitá. Dokazuje to, že hned čtyři týmy z ní byly ve čtvrtfinále, dva dokonce mezi čtyřmi.

Pro holky velmi dobrá zkušenost. Měly šanci zahrát si proti kvalitním českým soupeřům, se kterými se jinak nepotkají. Opravdu to stále za to.

Letos jsme hráli jako Michalovce, ale pořád je to jeden a ten samý tým. Klub z Michalovců nás finančně dotuje, tak hrajeme jako MFK. Vypadá to, že budeme vystupovat jako Michalovce i v budoucnu.“

Sportovní rivalita. Slovenský kouč Dušan Rácz a trenér UJO Teamu Pavel Musil, si takhle blahopřáli po vzájemném zápase celkem třikrát!

Pavel MUSIL (UJO Team): „Výborná zkušenost! Měl jsem k dispozici tým, který chtěl od první do poslední hráčky hrát a vyhrávat. V sobotu to bylo trochu živelnější, ale v neděli už byla v jejich hře vidět taktika i disciplína. Výsledkově podle mého názoru překročily vlastní stín!

Před začátkem turnaje bych s postupem do semifinále nepočítal ani ve snu. Když jsem viděl konkurenci, tak musím uznat, že semifinále je pro náš tým obrovský úspěch.

S podobnou partou bych se chtěl zase potkat. Bude ovšem záležet na manažerovi, jestli mi dá znovu důvěru. Pokud ano, tak za rok budeme znovu u toho!“

facebook.com       vybrali.sme.sk vybrali.sme

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Hanácká kopačka 2017 rozlosována!
Vzhledem k peripetiím s počtem přihlášených družstev, jsme museli čekat až do nejposlednějšího možného termínu. Nakonec čítá startovní pole letošního ročníku osm týmů. V účastnické listině nefiguruje trojnásobný vítěz Lokomotiva Horní Heršpice, ani tradiční medailista z východního Slovenska. Z nejtradičnějších a nejúspěšnějších účastníků tak zůstaly pouze Nové Sady. Nechybí ovšem ani brněnské Komety nebo Valmez letos startující pod hlavičkou FC Vsetín. Rozhodně se je tedy opět na co těšit.

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Kdo vyhraje ročník 2017?

  Vsetín
4 (40,0%)

  Nové Sady
3 (30,0%)

  Komety
1 (10,0%)

  Morgan team
1 (10,0%)

  Bukvice
0 (0,0%)

  Držovice
0 (0,0%)

  Štramberk
1 (10,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery